EZ KELL NEKEM!

Kinek ajánljuk ezt a csomagot?

Az Ez kell nekem! egy haladó csomag, amit már működő vállalkozásoknak ajánlunk, akik esetleg foglalkoztak már a marketinggel is, csak valamiért nem működik és szeretnék tudni a probléma okát és megoldást találni rá. Ez a csomag nekik szól, ha megunták már a próbálkozásokat, válaszd ezt a csomagot és kiküszöböljük a probléma okát, nem kell tovább bajlódni vele. Elemezzük az eddigi statisztikákat és hatékony marketinget dolgozunk ki, amivel új ügyfelekre tehetsz szert az online világból. A csomag minden fő platformot lefed, ahonnan ügyfelet lehet szerezni az online térből: Google, Facebook, Instagram. Természetesen, ezeknek a platformoknak a tárháza is bővíthető például Pinterest-el. Mindegyik csomagnál nagy hangsúlty fektetünk a weboldalra, de ennél a csomagnál különösen figyelünk a friss tartalomra és a működés hatékonyságára, mivel nagy szerepet játszik az ügyfél lista felépítésében, akikből később akár email marketinggel lehet vásárlókat generálni.

Hogyan működik?

Az Ez kell nekem! csomag bővíthető egyéb szolgáltatásainkkal, azonban ez az alap csomag, ami minden haladó vállalkozásnak szükséges ahhoz, hogy megerősítse jelenlétét az online térben, majd új ügyfeleket is tudjon szerezni onnan.

Minden esetben elvégzünk egy weboldal és közösségi média elemzést, hogy milyen stádiumban áll a vállalkozás online jelenléte, mennyire erős a piaci verseny és milyen eszközökre lesz szükség a növekedéshez. Az ingyenes, személyre szabott elemzést ajánlat formájában kiküldjük az ügyfél részére.  

Amennyiben létrejön az együttműködés, minimum 3 hónapos szerződést kötünk az ügyféllel, mivel legalább ennyi idő szükséges ahhoz, hogy releváns eredményeket érjünk el. Folyamatos teszteléssel, méréssel, statisztikák elemzésével leszűkítjük az adott vállalkozás célközönségét és a végén tű éles, jól irányzott marketinget dolgozunk ki a releváns ügyfélszerzésre.

Az Ez kell nekem! csomag tartalma:

Google előrehelyezés optimalizálás SEO:

A Google kereső az egyik legfontosabb platform az online ügyfélszerzésre, mivel mindenki globálisan használja. A mi módszerünk azonban nem a Google Adwords hirdetésekben merül ki, mivel a nagyon erős piaci szegmensekben nagyon drága hirdetési költségekkel kell számolni, akár csekély eredményekért cserébe. Ezért kidolgoztunk erre egy kiválóan működő technikát, ami az erősebb piacokon is eredményesen működik és a vállalkozás adott kulcsszavakra előrébb sorolódik a Google-ben. A végeredmény pedig, hogy havi fix elérhető költségért cserébe, a cég megjelenik adott keresési kifejezésekre az első oldalon a keresőben és új ügyfelekre tehet szert az online térből.  

Social hirdetés 8db + 8-12 poszt/hó:

A social fiók kezelés magában foglalja a Facebook és Instagram hirdetéseket és posztokat. 1 hónapban 8db hirdetést ütemezünk be a közösségi média fiókokban, amiket folyamatosan mérünk és tesztelünk, hogy hogyan jeleníti meg az algoritmus az adott felületen és az adott piacon a hirdetéseket a felhasználóknak. Ebben a csomagban a social területen az elsődleges cél, hogy a meglévő követőtáborból érdeklődőket, majd az érdeklődőkből vásárlókat generáljunk. Továbbá, social hirdetésekkel ügyfél lista építése, majd email marketing alkalmazása. 

Tartalommarketing:

Akármelyik felületről legyen szó, ahol dolgozunk: weboldal, Facebook, Instagram, a tartalommarketinget folyamatosan alkalmazzuk. Megfelelő minőségben, mennyiségben és SEO szempotokat követve helyezzük ki a tartalmat a felületekre. A marketing egyik leghatékonyabb eszköze a jól megírt és folyamatosan frissülő tartalom, amit a Google és az algoritmusok is rendkívül preferálnak.

Lista építés:

Megfelelő marketing stratégiára fókuszálva  hirdetéseket hozunk létre és  elkezdjük begyűjteni az ügyfél adatokat. Kiépítjük vagy bővítjük a már meglévő ügyfél listát. Ezután csoportokra bontjuk a listát és csoportonként jól irányzott email marketinggel az érdeklődőket vásárlókká generáljuk.

Úgy érzed, hogy Ez kell neked! írj egy emailt vagy hívj minket és beszéljünk róla.