hogyan szerezz vevőket

Hogyan tudsz linket hozzá adni az Instagram Storyhoz?

Az Instagramot  sokan azért a funkciója miatt nem szeretik, mert nem lehet linket elhelyezni a bejegyzésekben, hanem csak a „bio”, bemutatkozó részben tudjuk megjeleníteni a kívánt linket. Így azt érezhetjük, hogy nehezebb az érdeklődőket a weboldalra irányítani és vásárlást generálni. A következő leírásban olvashatsz bővebben arról, hogy hogyan tudsz még elhelyezni linket például az Instagram Storyban. Természetesen, minél nagyobb a követő táborod, annál több lehetőséget kínál az Instagram, mind a linkek elhelyezésében, mind funkciókban.

#3 tipp, hogy az Insta Storyban hogyan tudod megjeleníteni a linkeket:

  • #1 Adj hozzá az IGTV videóhoz swipe up linket: Az IGTV videó leírásában többszörös kattintható linket lehet elhelyezni. Ez annyit tesz, hogy az IGTV úgy funkcionál, mint egy mini landing page, ahonnan a látogatókat tovább irányíthatod a weboldaladra vagy a termékedhez. Nem kell mást tenned, mint, hogy készítesz egy IGTV videót, ami nem túl hosszú, és elhelyezed benne a linket.
  • #2 Adj hozzá az Instagram boltodhoz swipe up linket: Abban az esetben tudod ezt létrehozni, ha elérhető az Instagram shopping a fiókodban. Az első lépésként a boltodat kell létrehoznod és be kell állítanod. Ezután lehetőséged lesz a swipe up link elhelyezésére is.
  • #3 10K+ követőtábor esetében hogyan helyezz el linket: Két féle forma létezik. Az egyik, hogy swipe up linket helyezel el vagy kattintható link matricát a storyban. Ez a funkció 10K felett elérhető az Instagramon.

Szeretnéd tudni mind emellett, hogyan tudsz még nagyobb forgalmat generálni az Instagram storydban?  Nagyon fontos, hogy ha swipe up /felhúzható/ linket használsz, hogy mindig hívd fel a figyelmét a felhasználónak, hogy ha felhúzza a nyilat és megtudja tekinteni a weboldalt vagy a terméket. Sokan elvesznek az információkban, de ha rámutatsz a következő lépésre, hogy mit kell tennie az érdeklődőnek, például még gif-el, matricákkal, nyilakkal, hogy irányítod Őt, tudni fogja, hogy hogyan tud tovább haladni.

Megosztás

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email