NINCS MEGÁLLÁS!

Kinek ajánljuk ezt a csomagot?

A Nincs megállás! egy profi csomag, amit olyan működő vállalkozásoknak ajánlunk, akik magas szinten foglalkoznak marketinggel és nincs elég kapacitásuk ennek a menedzselésére illetve szeretnék erősíteni cég brandjét. Ez a csomag nekik szól, ha szeretnének terjeszkedni. Ennek a csomagnak is a fő alappillérei ugyanúgy nélkülözhetetlenek: Google, Facebook, Instagram. Természetesen, ezeknek a platformoknak a tárháza is bővíthető a terjeszkedés elősegítése érdekében. Ennél a csomagnál a piac elemzés után felmérjük, hogy milyen irányban érdemes terjeszkedni és folyamatosan ezeknek a területeknek a feltérképezése és megerősítése a cél.

Hogyan működik?

Az Nincs megállás! csomag bővíthető egyéb szolgáltatásainkkal, azonban ez az alap csomag, ami minden profi vállalkozásnak szükséges ahhoz, hogy elősegítse a cég brandjének megerősítését és a terjeszkedést.

Minden esetben elvégzünk egy weboldal és közösségi média elemzést, hogy milyen stádiumban áll a vállalkozás online jelenléte, mennyire erős a piaci verseny és milyen eszközökre lesz szükség a növekedéshez. Az ingyenes, személyre szabott elemzést ajánlat formájában kiküldjük az ügyfél részére.  

Amennyiben létrejön az együttműködés, minimum 3 hónapos szerződést kötünk az ügyféllel, mivel legalább ennyi idő szükséges ahhoz, hogy releváns eredményeket érjünk el. Folyamatos méréssel, statisztikák elemzésével leszűkítjük az adott vállalkozás potenciális új területeit, amifelé terjeszkedhet és a végén tű éles, jól irányzott marketinget dolgozunk ki a brand megerősítésére és növelésére.

A Nincs megállás! csomag tartalma:

Google előrehelyezés optimalizálás SEO:

A Google kereső az egyik legfontosabb platform az online ügyfélszerzésre, mivel mindenki globálisan használja. A mi módszerünk azonban nem a Google Adwords hirdetésekben merül ki, mivel a nagyon erős piaci szegmensekben nagyon drága hirdetési költségekkel kell számolni, akár csekély eredményekért cserébe. Ezért kidolgoztunk erre egy kiválóan működő technikát, ami az erősebb piacokon is eredményesen működik és a vállalkozás adott kulcsszavakra előrébb sorolódik a Google-ben. A végeredmény pedig, hogy havi fix elérhető költségért cserébe, a cég megjelenik adott keresési kifejezésekre az első oldalon a keresőben és új ügyfelekre tehet szert az online térből.  

Social hirdetés 8db + 8-12 poszt/hó:

A social fiók kezelés magában foglalja a Facebook és Instagram hirdetéseket és posztokat. 1 hónapban 8db hirdetést ütemezünk be a közösségi média fiókokban, amiket folyamatosan mérünk és tesztelünk, hogy hogyan jeleníti meg az algoritmus az adott felületen és az adott piacon a hirdetéseket a felhasználóknak. Ebben a csomagban a social területen az elsődleges cél, hogy a meglévő követőtáborból érdeklődőket, majd az érdeklődőkből vásárlókat generáljunk. Továbbá, social hirdetésekkel ügyfél lista építése, majd email marketing alkalmazása. 

Tartalommarketing:

Akármelyik felületről legyen szó, ahol dolgozunk: weboldal, Facebook, Instagram, a tartalommarketinget folyamatosan alkalmazzuk. Megfelelő minőségben, mennyiségben és SEO szempotokat követve helyezzük ki a tartalmat a felületekre. A marketing egyik leghatékonyabb eszköze a jól megírt és folyamatosan frissülő tartalom, amit a Google és az algoritmusok is rendkívül preferálnak.

Lista építés: 

A meglévő ügyfél listát felhasználva, az ügyfelekből csoportokat alkotunk és mindegyik csoport számára megfelelő marketing stratégiát kidolgozva erősítjük a brandet és ápoljuk a már meglévő vásárlók hűségét.

Brand építés:

Felmérjük az adott piacot lokálisan, országosan és az online térben is, hogy milyen irányban lehet terjeszkedni és terjeszteni a márkát. Folyamatos kutató munka előzi meg  a potenciális területek feltérképezését, ahol hatékony együttműködés születhez és erősíthetjük a brandet, legyen az egy multinacionális cég, külföldi együttműködés vagy barter kapcsolat. 

Úgy érzed, hogy Nincs megállás! írj egy emailt vagy hívj minket és beszéljünk róla.