PRÓBÁLJUK MEG!

Kinek ajánljuk ezt a csomagot?

A Próbáljuk meg! egy kezdő csomag, amit most induló vagy nem régóta működő vállalkozásoknak ajánlunk. Ez a csomag elősegíti, hogy átlendüljön a vállalkozás a kezdeti nehézségeken, mikor az ügyfélszerzés az elsődleges szempont. Valljuk be, nem olyan egyszerű ügyfelet szerezni induláskor és hogy életben tudjuk tartani a céget, bevételre van szükség. A csomag minden fő platformot lefed, ahonnan ügyfelet lehet szerezni az online térből: Google, Facebook, Instagram. Természetesen, ezeknek a platformoknak a tárháza bővíthető, de a kezdetekkor ez a három legfontosabb felület elegendő.

Hogyan működik?

A Próbáljuk meg! csomag bővíthető egyéb szolgáltatásainkkal, azonban ez az alap csomag, ami minden induló vállalkozásnak szükséges ahhoz, hogy megjelenjen az online térben, majd ügyfeleket is tudjon szerezni onnan.

Minden esetben elvégzünk egy weboldal (amennyiben rendelkezik vele az ügyfél) és közösségi média elemzést, hogy milyen stádiumban áll a vállalkozás online jelenléte, mennyire erős a piaci verseny és milyen eszközökre lesz szükség a növekedéshez. Az ingyenes, személyre szabott elemzést ajánlat formájában kiküldjük az ügyfél részére.  

Amennyiben létrejön az együttműködés, minimum 3 hónapos szerződést kötünk az ügyféllel, mivel legalább ennyi idő szükséges ahhoz, hogy releváns eredményeket érjünk el. Folyamatos teszteléssel, méréssel, statisztikák elemzésével leszűkítjük az adott vállalkozás célközönségét és a végén tű éles, jól irányzott marketinget dolgozunk ki a releváns ügyfélszerzésre.

A Próbáljuk meg! csomag tartalma:

Google előrehelyezés optimalizálás SEO:

A Google kereső az egyik legfontosabb platform az online ügyfélszerzésre, mivel mindenki globálisan használja. A mi módszerünk azonban nem a Google Adwords hirdetésekben merül ki, mivel a nagyon erős piaci szegmensekben nagyon drága hirdetési költségekkel kell számolni, akár csekély eredményekért cserébe. Ezért kidolgoztunk erre egy kiválóan működő technikát, ami az erősebb piacokon is eredményesen működik és a vállalkozás adott kulcsszavakra előrébb sorolódik a Google-ben. A végeredmény pedig, hogy havi fix elérhető költségért cserébe, a cég megjelenik adott keresési kifejezésekre az első oldalon a keresőben és új ügyfelekre tehet szert az online térből.  

Social hirdetés 4db + 8-12 poszt/hó:

A social fiók kezelés magában foglalja a Facebook és Instagram hirdetéseket és posztokat. 1 hónapban 4db hirdetést ütemezünk be a közösségi média fiókokban, amiket folyamatosan mérünk és tesztelünk, hogy hogyan jeleníti meg az algoritmus az adott felületen és az adott piacon a hirdetéseket a felhasználóknak. Ebben a csomagban a social területen az elsődleges cél, hogy új követőket szerezzünk, majd releváns követő tábor létrehozása után a követők érdeklődővé válnak és végül az érdeklődőket vásárlókká generáljuk.

Tartalommarketing:

Akármelyik felületről legyen szó, ahol dolgozunk: weboldal, Facebook, Instagram, a tartalommarketinget folyamatosan alkalmazzuk. Megfelelő minőségben, mennyiségben és SEO szempotokat követve helyezzük ki a tartalmat a felületekre. A marketing egyik leghatékonyabb eszköze a jól megírt és folyamatosan frissülő tartalom, amit a Google és az algoritmusok is rendkívül preferálnak.

Úgy érzed, hogy Próbáljuk meg! írj egy emailt vagy hívj minket és beszéljünk róla.